Sieraden op maat

Natasja

Ik maak regelmatig nieuwe sieraden voor mijn webshop. De ene keer zijn het vooral oorbellen, de volgende keer armbanden of iets anders, net in welke flow ik zit.
Van ieder sieraad is er maar één dus je hebt altijd een uniek stuk!
Als je iets in je hoofd hebt wat je niet kunt vinden in de shop, of je bent op zoek naar een bijzonder cadeau voor jezelf of iemand anders, dan kan ik altijd iets speciaals voor je maken. In jouw lievelingskleur bijvoorbeeld of een steen waar je helemaal weg van bent.
Sieraden versterken je schoonheid en zijn een juweel op zich. Je kunt genieten van de mooie aanblik maar ook echt kracht putten uit een sieraad wat je helemaal past. Daarom maak ik ook krachtsieraden voor jou of je geliefde in moeilijkere tijden. Met kleuren of stenen die helpend kunnen zijn in een bepaalde situatie in je leven. Of ter herinnering aan een dierbare.
Stuur me dan een mailtje met je wensen en dan neem ik contact met je op. Dan bespreken we samen jouw wensen!
Ik kijk ernaar uit iets moois voor je te maken!

Liefs Natasja

Tasja-29