Infinity stone

Deze geelgroene steen met grijze tekening is een Serpentijn soort. Deze steen is sterk helend!
Hij ruimt emotionele bagage op, vooral als deze te maken heeft met scheiding en verraad.
Ook werkt de steen op zowel het 4e Hartchakra en het 5e Chakra, de keel en laat je makkelijker spreken over dingen uit het verleden. Hij bevordert vergevingsvermogen van jezelf.

Stabiliseert het bloedsuikergehalte en remt verzuring in het lichaam. Hierdoor heeft de steen een positieve werking op diabetes.
Vermindert menstruatiepijn en krampen
En verhoogt je trillingsgetal, tenminste als je goed gezond bent.

Infinity stone uit Schotland kan gebruikt worden bij elke vorm van heling, meditatie en channeling, het heeft geen voorkeur of beperkingen. Het geeft toegang tot verleden, heden en toekomst en integreert ze. Een goede steen om vorige levens mee te verkennen, want hij bevordert mededogen en vergeving van jezelf. Als je deze steen vasthoudt, neemt hij je mee naar de geneeskrachtige gebieden in de toestand tussen twee levens, zodat een genezing die in het vorige leven niet heeft plaatsgehad, alsnog kan worden verricht. Deze steen heft onbalans uit vorige levens op en ruimt emotionele bagage op. Op de keel helpt het om over het verleden te praten en kwesties op te lossen die nu nog van invloed zijn. Gebruik het als je een confrontatie wilt met iemand uit je verleden, want hij geeft een zachte toets aan de ontmoeting. Infinity stone uit Schotland is een uitstekende steen om het etherisch lichaam te helen, het dicht gaten en verwondingen zodat er minder makkelijk aanhechtingen van entiteiten kunnen komen. De steen geeft het etherlichaam nieuwe kracht. Bij gezonde mensen verhoogt het je trilling en helpt om geleidelijk je kundalini te activeren. De steen helpt je ook om je te verbinden met de energie├źn van de natuur. Dit juweel uit Schotland werkt op het gehele etherische lichaam, geeft heling aan lichaam en geest. Als je de steen gebruikt om te channelen heb je een krachtig instrument in handen, zeker als de steen gesneden is in de vorm van een schedel, draak of eenhoorn, je kunt dan een krachtige verbinden maken met de wereld van de carving en je hebt hiermee een vriend voor het leven. Lichtgroen serpentijn is uitstekend voor het verlichten van pijn, vooral menstruatie- en spierpijn en geeft kracht aan mensen die volkomen uitgeput zijn. Infinity stone helpt ook verdriet, verlies, scheiding en verraad te helen. Ook beschermd de steen de aura en de tere energetische structuren van het DNA en de cellen tegen energetische vervuiling.

Toont alle 7 resultaten

Toont alle 7 resultaten