hoe werk ik...

Natasja

Leef jij jouw unieke leven?

Als je NU naar jezelf kijkt, waar je bent, wat je doet, hoe je je voelt….Ben je dan precies waar je wil zijn? Ik denk dat iedereen in dit huidige ‘pakje’ ergens voor op aarde is gekomen. Wat heb jij te doen, wat doe je als vanzelf, wanneer stroomt het, waarvan ga jij stralen?

Kortom zoals een van mijn leraren (Maarten Oversier) zegt:

Wat is jouw medicine?

Hoe ziet een sessie er uit met mij….

We spreken af bij mij aan de keukentafel of bij mooi weer op de camping. Maar als je verder weg woont of je vindt het fijner, dan is on-line afspreken ook mogelijk! In zo’n eerste gesprek komt er vaak wel meteen uit waar je tegenaan loopt. Als je geen directe hulpvraag hebt, is het soms fijn om even te ratelen en ik luister met liefdevolle aandacht naar jou!

Je verhaal kwijt kunnen in alle veiligheid zet jouw proces al in gang. Soms is dit voldoende voor een eerste gesprek. Maar het kan ook zijn dat je al verder bent met je eigen stukken of thema’s en we samen al wat puzzelstukjes kunnen oplossen.

In overleg kies je voor losse sessies of spreken we een langer traject af, net wat bij jou past. De manier waarop ik werk is heel intuïtief! Iedereen is anders en ik stem af op jouw behoeften. We kijken naar je geboorte, je ouders, voorouders, familie en alle gebeurtenissen die impact op je hebben gehad. En allemaal gezien door de bril van de Germaanse Geneeskunde. Al vind ik geneeskunde niet helemaal passend. Dr. Hamer, de ontdekker van dit alles heeft het niet voor niets Germanische Heilkunde genoemd.

Alles waar je tegenaan loopt, je klacht of ziekte is niet het probleem maar juist de oplossing ervoor! Door de jaren heen heb ik alle kennis en ervaring gemixt tot mijn eigen Tasja sausje.

Alles wat emotioneel nog niet is aangekeken vertelt via je lichaam jouw verhaal! Van jou maar ook van jouw familie en voorouders. Het is een boeiende reis en samen pellen we laag voor laag af. Maar soms dondert er ineens een hele sjalot naar beneden. Jij doet het werk en ik help je steeds meer aha-erlebnissen te krijgen. Niets fijner dan dat.

Het leven wordt zo’n feestje als je écht vrij bent en los van al je overlevingsstrategieën gewoon kan zijn. Dat je dezelfde bent, JIJ, overal en altijd.

Dat gun ik jou!

Je krijgt inzichten en klachten kunnen verminderen en kunnen zelfs verdwijnen. Maar het is vooral het creëren van nieuw bewustzijn. We praten, wandelen, ademen, creëren of bewegen. Nét wat nodig is om jouw unieke pad te lopen, en ik loop een stukje met je mee!

Wil je graag meer informatie?

Vul dan het contactformulier in en ik bel je voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Liefs Tasja

 
 
DSC00122-bewerkt-2.jpg

Reviews

Jouw coaching is van grote waarde. Waar mijn hart, hoofd, lichaam en ziel elkaar weer vinden.

De persoonlijke, professionele, compassievolle en altijd oordeel loze steun en vraagstelling zorgen ervoor dat ik steeds verder bij mezelf naar binnen kan gaan. Natasja weet op de juiste knoppen te drukken door ook te voelen en daarop door te vragen of informatie te geven.

Ze werkt veel vanuit intuïtie, wat zich aandient wordt aangeraakt en zo nodig aangekeken.

 

Ik kom zoveel wijzer uit de sessies. De helende beweging is bij mij in gang gezet, waar de belemmeringen zijn is Natasja er voor mij. Door haar pak ik steeds die spiegel weer op… 

Dankjewel lieve Natasja, 
ik ben zo benieuwd naar nog meer Marleen. 

 

Marleen

Ik ontmoette Natasja voor het eerst toen ik oorbellen op kwam halen die ze zelf maakt. Ik voelde direct een klik met deze lieve, begripvolle vrouw en heb toen eigenlijk ter plekke al besloten dat ik bij haar een begeleidingstraject wilde volgen. Het kennismakingsgesprek dat daarop volgde, bevestigde dit gevoel alleen maar. 

In de gesprekken die we tijdens het traject hadden, legde Natasja veel uit, maar ze luisterde ook en stelde veel vragen. Ze leerde me dat fysieke klachten voort kunnen komen uit onopgeloste conflicten of recente gebeurtenissen. Dit gaf mij het gevoel dat je meer de touwtjes in handen hebt, dat je dingen kunt verklaren. Het werkt niet alleen bij mezelf, maar ik kan het ook toepassen op mijn jonge dochter. Het geeft me rust en vertrouwen, dat is fijn. Ze gaf me ook een paar simpele, maar zeer effectieve oefeningen mee zoals VVL, die ook nadat het coachingstraject was afgerond heel goed bruikbaar blijft. Overigens is het woord “afgerond” niet helemaal op zijn plek hier: ik kan altijd nog bij Natasja terecht als er iets is!

Oftewel, een hele prettige begeleiding op maat, gegeven door een ontzettend fijne vrouw.

Melanie (pseudoniem)

Ik vond het ontzettend fijn! De gesprekken, oefeningen, spelletjes en vooral het bij je mogen zijn zonder opgejaagd gevoel

ESTHER