werkwijze

Natasja

Zie en voel jij jouw echte kleuren?

Tijdens de eerste afspraak leren we elkaar meteen wat beter kennen en komt ter sprake waar je tegenaan loopt. Meestal komen de patronen die je daardoor hebt ontwikkeld al snel naar boven en  gaan we daarmee aan de slag.

In overleg kies je voor losse sessies of spreken we een langer traject af, net wat bij jou past. De manier waarop ik werk is heel intuïtief! Iedereen is anders en ik stem af op jouw behoeften. We kijken naar je geboorte, je ouders, voorouders, familie en alle gebeurtenissen die impact op je hebben gehad.Door de jaren heen heb ik alle kennis en ervaring gemixt tot mijn eigen  Tasja sausje.

Alles wat emotioneel nog niet is aangekeken vertelt via je lichaam jouw verhaal! Van jou maar ook van jouw familie en voorouders. Het is een boeiende reis en samen pellen we laag voor laag af. Maar soms dondert er ineens een hele sjalot naar beneden. Jij doet het werk en ik help je steeds met aha-erlebnissen te creëren. Niets fijner dan steeds naakter te worden voor jezelf, helemaal jou te worden. Als er niets meer is, is er alles!

Je krijgt inzichten en klachten kunnen verminderen en kunnen zelfs verdwijnen. Maar het belangrijkste is het creëren van nieuw bewustzijn. We praten, wandelen, ademen, creëren of bewegen. Nét wat nodig is om jouw unieke pad te lopen, en ik loop een stukje met je mee!

Wil je graag meer informatie?

Vul dan het contactformulier in en ik bel je voor een kennismakingsgesprek.

DSC00122-bewerkt-2.jpg

Reviews

Jouw coaching is van grote waarde. Waar mijn hart, hoofd, lichaam en ziel elkaar weer vinden.

De persoonlijke, professionele, compassievolle en altijd oordeel loze steun en vraagstelling zorgen ervoor dat ik steeds verder bij mezelf naar binnen kan gaan. Natasja weet op de juiste knoppen te drukken door ook te voelen en daarop door te vragen of informatie te geven.

Ze werkt veel vanuit intuïtie, wat zich aandient wordt aangeraakt en zo nodig aangekeken.

 

Ik kom zoveel wijzer uit de sessies. De helende beweging is bij mij in gang gezet, waar de belemmeringen zijn is Natasja er voor mij. Door haar pak ik steeds die spiegel weer op… 

Dankjewel lieve Natasja, 
ik ben zo benieuwd naar nog meer Marleen. 

 

Marleen

Ik ontmoette Natasja voor het eerst toen ik oorbellen op kwam halen die ze zelf maakt. Ik voelde direct een klik met deze lieve, begripvolle vrouw en heb toen eigenlijk ter plekke al besloten dat ik bij haar een begeleidingstraject wilde volgen. Het kennismakingsgesprek dat daarop volgde, bevestigde dit gevoel alleen maar. 

In de gesprekken die we tijdens het traject hadden, legde Natasja veel uit, maar ze luisterde ook en stelde veel vragen. Ze leerde me dat fysieke klachten voort kunnen komen uit onopgeloste conflicten of recente gebeurtenissen. Dit gaf mij het gevoel dat je meer de touwtjes in handen hebt, dat je dingen kunt verklaren. Het werkt niet alleen bij mezelf, maar ik kan het ook toepassen op mijn jonge dochter. Het geeft me rust en vertrouwen, dat is fijn. Ze gaf me ook een paar simpele, maar zeer effectieve oefeningen mee zoals VVL, die ook nadat het coachingstraject was afgerond heel goed bruikbaar blijft. Overigens is het woord “afgerond” niet helemaal op zijn plek hier: ik kan altijd nog bij Natasja terecht als er iets is!

Oftewel, een hele prettige begeleiding op maat, gegeven door een ontzettend fijne vrouw.

anoniem

Ik vond het ontzettend fijn! De gesprekken, oefeningen, spelletjes en vooral het bij je mogen zijn zonder opgejaagd gevoel

ESTHER