Welk verhaal vertelt jouw lichaam?

Angst zit in mijn blauwdruk! Dat wil zeggen, van zowel papa’s kant als mama’s kant is er op allerlei manieren door de generaties heen veel geweest om bang voor te zijn. En aangezien ik voor 50 procent mijn moeder ben en voor 50 procent mijn vader heb ik mazzel gehad zeg maar….

Want van je pijn maak je uiteindelijk je talent, ik dus ook!

Om een paar voorbeelden te noemen; mijn tante zat als eerste in de baarmoeder van mijn oma en werd geboren in het Jappenkamp. Dus je wordt voor de eerste keer mama en bevalt in de oorlog in een onveilige situatie. Niet echt een comfortabel plekje die baarmoeder om als ‘volgende kindje’ in te gaan groeien…. mijn papa dus. En bij mijn moeder in de familie zit onder andere astma ‘in de familie’. Dat wil zeggen, er zijn doodsangst conflicten en wellicht ook schrikconflicten ervaren die opgeslagen zijn in de cellen en die generaties lang onthouden kunnen worden.

Door je lichaam wel te verstaan. Het zit niet tussen je oren, het ZIT IN JE LIJF!

Kortom, ik ben niet zomaar bang geworden en heb ook niet zomaar astmatische bronchitis ontwikkeld. Beiden zijn nu veel minder aanwezig in mijn leven maar dat is niet bepaald vanzelf gegaan. Ik heb door de jaren heen geleerd dat je lichaam er alles aan doet om jou in leven te houden. En ziekten zijn daar een voorbeeld van. Als je een klacht hebt ben je dus niet altijd ziek maar ben je vaak iets aan het oplossen, biologisch gezien. En dan nog…. Wat is ziek?

Ben je ziek als je een bepaalde aandoening hebt, of helpt en beschermt deze aandoening jou juist omdat je dan wat makkelijker door het leven danst.

Het is zó boeiend als je je lichaam gaat snappen. Het is niet te doen met je hoofd, je ratio, maar ja zo zijn we wel groot gebracht. Je lichaam vertegenwoordigd je onderbewuste, als vanzelf. Je hoofd juist je bewuste. En aangezien we slechts een paar procent bewust doen in ons leven is het niet zo gek dat we ons lijf soms niet meer snappen. En in sommige situaties helemaal niet meer vertrouwen.

Ik gun echt iedereen de kennis van de 5 Biologische Natuurwetten, met als grondlegger Dr. Hamer die deze kennis heeft ontdekt (Germaanse Geneeskunde) en verder heeft ontwikkeld nadat hij het verband zag van zijn teelbalkanker na het onverwachte verlies van zijn zoon.

Binnenkort geef ik een informele ochtend over de basis van deze kennis.

Het is zo andersom denken dan dat we tot nog toe geleerd hebben. Heel ons leven hebben we geleerd dat ziek zijn niet goed is en weg moet en dat ‘beter’ zijn het hoogst haalbare is. Als je ook andere inzichten krijgt en dingen gaat herkennen, komt er steeds meer vertrouwen en begrip. Voor jezelf, je kinderen, je geliefden, je hele omgeving, het leven! En dan wordt het een way of life!

Wees welkom op vrijdag 13 Oktober

10.00 uur, Vincentiusstraat 70a te Roosendaal

Entree: € 10,- Met lekkere biologische koffie, thee en wat lekkers!

Vooraf aanmelden per app: 06 – 14 777 235

Tot dan! Natasja